GrafikGrafik

Ultralydsundersøgelse for galdesten

En ultralydsundersøgelse udføres ved at føre et lydhoved påført gel henover huden på det område, som man er interesseret i at undersøge. Det er en undersøgelse, som ikke er forbundet med nogen form for smerte eller ubehag.

En ultralydsundersøgelse af bughulen kan give mange oplysninger om sygdomme og tilstande i bughulen. Hos kirurgen kan man gøre simple observationer, som galdesten, udposninger på hovedpulsåren, mm. Mere avancerede undersøgelser kræver en speciallæge i ultralyd. Hvis der skulle blive brug for det, kan der henvises direkte fra klinikken.

OBS.: Der skal henvises til Kirurg og ikke ultralyd for at få en tid her i klinikken.

Behandlingerne

Behandlingerne

Kikkertundersøgelser, mindre kirurgiske indgreb og ultralydsundersøgelser.

Når du kontakter klinikken vil du som oftest få en tid direkte til kikkertundersøgelse, ultralyd eller operation. I visse tilfælde vil der være behov for en forundersøgelse, som er en samtale med lægen, for at planlægge det bedste forløb for dig.

IkonSe oversigt over vores behandlinger

Patienter

Patienter

Klinikken behandler alle patienter, som har brug for en kikkertundersøgelse eller et mindre kirurgisk indgreb.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen. Det betyder at du gratis kan blive behandlet, hvis du er i sygesikringsgruppe 1 og har fået en henvisning fra dine egen læge. Hvis du er i sygesikringsgruppe 2, kan du henvende dig uden henvisning, men du skal selv betale for behandlingen.
Børn behandles kun i særlige tilfælde.

IkonFind patientinformation