GrafikGrafik

Kirugiske Behandlinger

I klinikken laves udelukkende mindre kirurgiske indgreb, som kan foregå i lokal bedøvelse. Ved enkelte indgreb (operation for lyskebrok) gives rutinemæssigt beroligende medicin. Også ved de øvrige indgreb kan der gives beroligende medicin, såfremt du måtte ønske det.

Hvis man har fået beroligende medicin, skal man selv sørge for hjælp til hjemtransport (ven, familie, taxa eller Falck), ellers kan man klare hjemtransporten selv.

Som oftest vil operationsstedet være lukket med tråd, som skal fjernes igen. Du får tid til en ny aftale i klinikken, så tråden kan fjernes og såret kontrolleres.

Såret skal være tildækket de første 24 timer og herefter er det op til dig selv, om du ønsker at det skal være dækket med plaster. Man må bade efter 24 timer.

Som oftest er Panodil og Ipren tilstrækkelig smerterbehandling.

I øvrigt henvises til de enkelte patientvejledninger.

Behandlingerne

Behandlingerne

Kikkertundersøgelser, mindre kirurgiske indgreb og ultralydsundersøgelser.

Når du kontakter klinikken vil du som oftest få en tid direkte til kikkertundersøgelse, ultralyd eller operation. I visse tilfælde vil der være behov for en forundersøgelse, som er en samtale med lægen, for at planlægge det bedste forløb for dig.

IkonSe oversigt over vores behandlinger

Patienter

Patienter

Klinikken behandler alle patienter, som har brug for en kikkertundersøgelse eller et mindre kirurgisk indgreb.

Klinikken har overenskomst med sygesikringen. Det betyder at du gratis kan blive behandlet, hvis du er i sygesikringsgruppe 1 og har fået en henvisning fra dine egen læge. Hvis du er i sygesikringsgruppe 2, kan du henvende dig uden henvisning, men du skal selv betale for behandlingen.
Børn behandles kun i særlige tilfælde.

IkonFind patientinformation